Εταιρία

Η Εταιρεία Μπούκας συστάθηκε το 2000 από τον Μπούκα Παναγιώτη, με έδρα στην οδό Θαλή 16 στο Περιστέρι, παρέχοντας εργασίες υδραυλικών εγκαταστάσεων. Εκμεταλλευόμενη την άδεια που κατέχει ο ιδιοκτήτης της δραστηριοποιήθηκε σε ένα ευρύ φάσμα ιδιωτικών και δημόσιων έργων ιδιαίτερης τεχνογνωσίας, με ισχυρή παρουσία σε έργα υποδομών, ανάπτυξης και κτιριακών συγκροτημάτων.

Το 2011 η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στο χώρο των κατασκευών, της αναπαλέωσης, ανπάπλασης και συντήρησης κτιρίων.

Με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της η Εταιρία Μπούκας καταφέρνει να καλύπτει ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Χρησιμοποιώντας μοντέρνες μεθόδους παραγωγής βασισμένες σε παραδοσιακές τεχνικές και σε συνδυασμό πάντα με την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, σέβεται τον κάθε πελάτη της και του εγγυάται το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Πάντα με άριστη ποιότητα υλικών και δίνοντας έμφαση στην λεπτομέρεια των εργασιών της αποτελεί μια από τις καλύτερες δυνατές επιλογές παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Επιπλέον έχοντας συνάψει μακροχρόνιες και σταθερές εμπορικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές του χώρου, επιδιώκει την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς της αλλά και ένα επικερδές αποτέλεσμα για αυτήν και τους πελάτες της.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας Μπούκας αποτελείται από συνεργεία πλήρως καταρτισμένα και εξοπλισμένα ώστε να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, άμεσα, υπεύθυνα και ποιοτικά. Όλα τα συνεργεία της διαθέτουν τεχνογνωσία και πείρα και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Το εργατικό δυναμικό μπορεί να ανταποκριθεί και να προσαρμοστεί κατάλληλα στις εκάστοτε απαιτήσεις των έργων, ενώ με το συνεχή έλεγχο των εργασιών μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη. Η αμεσότητα της ανταπόκρισής είναι το κύριο χαρακτηριστικό της.

prosfores